Εκτύπωση

Εταιρικό Προφίλ

Η Κοβάτση Αγνή και συνεργάτες ως φορέας ιδρύθηκε το 1996 με στόχο την παροχή φοροτεχνικών και οικονομικών υπηρεσιών.

Το γραφείο μας συνεργάζεται με επιστημονικά στελέχη που έχουν μεγάλη εμπειρία στην παροχή λογιστικών,φοροτεχνικών αλλά και αμιγώς οικονομικών υπηρεσιών στα πλαίσια αναδιοργάνωσης με σκοπό την εξοικονόμηση πόρων ( ταμειακές ροές – διαχείριση cash flow ). Επιθυμία μας είναι η παροχή αυτή να αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα μια επιχείρηση.

Για μας η καρδιά της επιχείρησης είναι το λογιστήριο.

Έτσι  μπορούμε αντλώντας τα στοιχειά που απεικονίζουν με ακρίβεια τη θέση της επιχείρησης να προχωρήσουμε σε βήματα τα οποία θα προδιαγράφουν το μέλλον. Το γραφείο μας διαθέτει έμπειρους λογιστικούς, φορολογικούς και οικονομικούς σύμβουλους αλλά και νομική κάλυψη μέσω μεγάλων δικηγορικών εταιρειών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Η πολύπλοκη φορολογική νομοθεσία είναι ένα πεδίο το οποίο δεν επιδέχεται πλέον πειραματισμούς.

Η εμπειρία μας εγγυάται την αποφυγή λανθασμένων εκτιμήσεων που πλέον είναι πολύ οδυνηρές οικονομικά για μια επιχείρηση. Μπορούμε να σας δίνουμε λύσεις σε φορολογικά θέματα, να διενεργούμε εσωτερικό έλεγχο  και να δίνουμε κάθε μήνα ανάλυση οικονομικών αποτελεσμάτων και των οικονομικών δεικτών της εταιρείας σας.

Ειδικότης μας επίσης είναι η στάθμιση του κινδύνου που ελλοχεύει  το κάθε επιχειρηματικό πλάνο. Επίσης  αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση των φορολογικών έλεγχων των πελατών μας. Η συνεργασίες μας επεκτείνονται στην διαχείριση της μειωμένης ζήτησης  και τραπεζικής χρηματοδότησης.

Δώστε στην επιχείρηση σας την δυνατότητα διαμόρφωσης καλής θέσης προκειμένου να αντέξει την δύσκολη συγκυρία. Κλείστε ραντεβού με ένα συνεργάτη μας…

Για άμεση επικοινωνία

Τηλ.:
210.95.75.423
Φαξ:
210.95.88.329
e-mail
Στείλτε μας μήνυμα